Retour en afhaal voor webshops

 

Webshops

Retour en afhaal dienst (localisatie) va 69 euro pm
Fulfilment va 69 euro per maand

Om je bedrijf of webshop te lokaliseren heb je dan een lokaal adres nodig, ook kan het handig zijn om een lokaal vertegenwoordiger te hebben.  Zo is het mogelijk dat je producten retour gestuurd kunnen worden naar een lokaal adres, en afhaal van producten is ook handig om aan te bieden.

Een gelokaliseerde site schept vertrouwen en zorgt ervoor dat de lokale klant zich prettig voelt. Dat vergroot de omzet, het helpt om nieuwe klanten te winnen, bevordert mond-tot-mond reclame en stimuleert bestaande klanten terug te komen. Ook factoren die frustratie kunnen opleveren, bijvoorbeeld te lange levertijden, verzendkosten en ellende met internationale betalingsverkeer, kunnen voorkomen worden. Als de klant een persoon ter plekke aantreft en begrijpt, dan neemt de tevredenheid toe.

Met onze retour en afhaal diensten heb je een lokaal retouradres, wat vertrouwen opbouwt, als de producten binnenkomen zorgen wij ervoor dat het de juiste product is en dat het onbeschadigd aan is gekomen.  Daarna kunnen wij het in vorrad zetten, vernietigen, of naar jou toe sturen, exact zoals jij dat het liefst hebt.

Ook voor de webshops, kunnen wij vanaf je eigen opslag orders inpakken en opsturen vanaf onze locatie, met je eigen packaging.